Puheterapeutti, Rovaniemi, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2024
  • Hae viimeistään 9.6.2024
  • Palkkaus: 4200€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule puheterapeutin töihin Lappiin, Lapin keskussairaalan kuntoutuspoliklinikalle!

Haemme puheterapeuttia osaksi kuntoutuspoliklinikan moniammatillista tiimiä. Puheterapeutti toimii kuntoutuspoliklinikalla kommunikaatiokeskuksessa arvioiden ja toteuttaen puhetta tukevia ja korvaavia apuvälineratkaisuja. Käytännössä työ edellyttää valmiutta ja mahdollisuutta matkustaa itsenäisesti autoillen. Tehtävässä on mahdollista itse vaikuttaa työnkuvaan sekä osallistua työn sisällön ja puheterapiapalveluiden kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistetun puheterapeutin pätevyys (FM).

Palkka ja palvelusuhteet ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään sähköisellä hakulomakkeela Kuntarekry-palvelussa 9.6.2024 klo 15:00 mennessä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/602010/fi_FI